Bemutató

A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy nagyobb méretű pályázat adminisztrációs terhe és összetettsége meghaladja azt a szintet, amit egyszerűen egy táblázatkezelő programmal jól lehetne menedzselni. Ezért fejlesztettük ki pályázati pénzügyek kezelésében jártas szakemberek bevonásával a Project Assistant (röviden ProAnt) pályázati projektkezelő célszoftvert, amely segítségével a rendkívül időigényes és hibalehetőségekkel bíró feladatok megoldása hatékonyabbá tehető. Ilyen feladatok például:

kifizetési kérelmek és összesítők összeállítása

költségek alakulásának naprakész áttekintése

A ProAnt egységesíti és nagyrészt automatizálja a pályázatkezelés folyamatait, azon belül is különösen a  GINOP és EFOP pályázatokra lett optimalizálva.

A nagy pályázattípusokon belül a ProAnt a pályázati útmutatóból beépített tudással is rendelkezik az egyes konkrét pályázati konstrukciókra vonatkozóan (pl. TÁMOP-2.3.4.B-13/1 vagy TÁMOP-2.3.4.B), amely segítségével pályázat-specifikus ellenőrzéseket végez automatikusan, és a kiválasztott költéstípus vagy költségvetési sor, oszloptól függően környezetérzékeny súgószöveggel segíti a hatékony munkát.

A ProAnt rendszer főbb jellemzői:

  • Megfelelő jogosultság ellenőrzés után minden funkció elérhető webes felületen, amelyen mindig az aktuális adatok láthatóak, és egyszerre tetszőleges számú munkatárs tud vele dolgozni.
  • Rögzíti a pályázat teljes költségvetése mellett az önálló költségvetéssel rendelkező egységek pénzügyeit is. A költségekből és a befolyt támogatási összegekből, illetve előlegből Cash flow kimutatás készíthető, amely nagy segítséget nyújt az egyes kifizetési kérelmek ütemezésében, illetve a likviditás fenntartásában.
  • Minden kiadáshoz rögzíthető a költségviselő egység, akik önállóan, korlátozott jogkörű azonosítóval belépve a rendszerbe nyomon követhetik, hogyan állnak a költéseik: mi van már ténylegesen elköltve, és mi az, amire már kötelezettségvállalás történt (pl. munkaszerződés teljes időszakára), és mi az, ami még szabadon felhasználható – vagy éppen túl van költve.
  • Minden, a kifizetési kérelmekhez és összesítőkhöz szükséges adat rögzíthető a személyi szerződések, beszerzések és szolgáltatásvásárlások, illetve az utazási költségek kezelésénél. Ezek az adatok bármikor Excel formátumba exportálhatóak a rendszerből.
  • A rendszer ismeri az összes ESZA összesítő és kifizetési kérelem formátumát, és képes az azokhoz szükséges adatokat egy gombnyomásra Excel formátumba generálni.
  • Beépítésre kerültek olyan adattartalmak is, amelyek bár a pályázati elszámoláshoz nem szükségesek, de egy helyszíni ellenőrzésnél vagy egy átfogó EUTAF ellenőrzés során hasznosak lehetnek (ilyen például a leltár funkció).
  • Automatikus ellenőrzéseket végez a pályázati útmutató alapján.
  • Kiemelten támogatja a konzorciumon belüli hatékony együttműködést.

A rendszer rugalmasan bővíthető akár teljesen egyedi igények szerint is.

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba!